Spring in de Ring

Datum17-06-2017LocatieOosterkade

CategorieAlgemeen Duurt tot17-06-2017

 

Bijzonderheden

Om 15.00 is er dan op de Poel het hilarische evenement 'SPRING IN DE RING!'
Bij dit evenement is het de bedoeling dat de deelnemers via een tokkelbaan van een plateau afgaan en zich boven het water in een van de ringen laten vallen die in het water liggen. De ringen staan voor punten. Je mag 3 keer springen. Bij de laatste keer springen zal de brandweer voor een moeilijkheidsgraad zorgen door op de deelnemers te gaan spuiten.
De 3 scores worden bij elkaar opgeteld en degene met het meeste aantal punten winte eerste prijs van €75. De tweede prijs is goed voor €40 en de derde prijs is €20. Degene die het origineelste van de baan afgaat wint €50.
Er wordt gesprongen in leeftijdscategorieën. De eerste categorie is tot 15 jaar en de tweede categorie is 15 jaar en ouder.
Het hebben van een zwemdiploma is verplicht. Er wordt gesprongen met zwemvesten aan, welke de organisatie ter beschikking stelt.
Er is douchegelegenheid bij de brandweerkazerne van Grijpskerk.
Je kan je vooraf aanmelden via email adres: fredenmar@hotmail.com  Aanmeldingsformulieren liggen ook bij D.I.O. Drogist De Gaper te Grijpskerk. Aanmelden ter plaatse kan ook.
Vooraf aanmelden heeft de voorkeur van de organisatie.
Vanaf 17 uur speelt de band Jukebox in de tent, zodat een ieder nog even gezellig kan napraten onder het genot van een drankje en muziek.

 

Vandaag in Grijpskerk
25 mei 2018
Vrijdag
Minima
°
Maxima
°
Huidige temperatuur
°
Agenda van vandaag
Morgen in Grijpskerk
26 mei 2018
Zaterdag
Minima
°
Maxima
°
Agenda van morgen
Registreren Inloggen