Thema-avond “Voltooid leven en/of Waardevol leven”

Datum23-11-2017LocatieDe Nieuwe Wierde

CategorieLeed Duurt tot23-11-2017

Bijzonderheden

THEMA-AVOND

“VOLTOOID LEVEN en/of WAARDEVOL LEVEN”

INFORMATIE en GESPREK

23 november 2017 in De Wierde om 20h00

Levensmoe zijn en/of angst voor het lijden overvalt ons mensen. Het kan bijzonder zwaar zijn. De vraag is “Hoe ga je daarmee om?”
In de kranten wordt er veel over dit onderwerp geschreven. In alle heftigheid wordt op dit onderwerp gereageerd, de één is voor levensbeëindiging, de ander is er juist fel op tegen. Het beroert en houdt ons bezig. En ook u zult daar gedachten over hebben

Daarom, zo denken wij, het is goed en waardevol om hierover met elkaar te spreken. In de eerste plaats wordt er neutrale informatie gegeven door iemand van het GGZ; daarover gaan we daarna samen met elkaar in gesprek. Het is bedoeld als een uitwisseling van gedachten die verhelderend en verruimend kunnen werken, opluchtend en onze blik openend voor begrip.

Deze avond is speciaal bedoeld voor ouderen, hun mantelzorgers en wie ‘op leeftijd’ hierover denkt en dubt. U bent dus van harte uitgenodigd. Mocht er meer tijd en meer aandacht voor nodig zijn dan krijgt de avond een vervolg.

NB: Een avond voor de ouders van jongeren en volwassenen wordt voorbereid om te houden in het Lauwers College in januari 2018. Daarover volgt nader bericht.

Atze Landman

21 november 2017