Allround coverband Maelox

Allround coverband Maelox maakt van elk evenement een feest !!!

Sinds de oprichting in december 1992 heeft coverband Maelox een ongeëvenaarde live reputatie achtergelaten in alle uithoeken van noord Nederland.

De bandleden komen uit alle muziek- en windstreken, maar hebben één ding gemeen: passie voor muziek. Uiteraard wordt ook een hoop lol meegenomen, en dat stralen ze dan ook absoluut uit op het podium!

Een spontane show waarbij de bandleden duidelijk plezier hebben, blijkt geen toneelspel. Dat bewijst wel het feit dat Maelox het in nagenoeg dezelfde bezetting, al bijna 20 jaar , en inmiddels ontelbare optredens verder, nog steeds presteert om een aanstekelijke en knallende show neer te zetten.

Het uitgebreide repertoire bestaat uit een mix van Pop, Rock, Disco, R&B, en Nederpop covers.

Kortom, een avond Maelox betekent gegarandeerd feest!

Maelox Music Productions

Info / boekingen: