Copyright

Tenzij uitdrukkelijk anders aangegeven liggen alle rechten - waaronder auteursrechten en andere intellectuele rechten - op teksten, op afbeeldingen, op de website en op alle andere informatie bij de initiatiefnemers of haar licentiehouders danwel licentiegevers. inGrijpskerk.nl en Triati zijn als handelsnamen ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en behoren toe aan Wy-Bo BV.

Alle bezoekers van deze website mogen de informatie daarop raadplegen en daarvan kopieën maken, voor zolang deze kopieën voor eigen gebruik zijn. Het gaat hier bijvoorbeeld door deze informatie te printen of op te slaan. Elk ander gebruik van de website of van de informatie daarop of daarvan ontleed is niet toegestaan, zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van inGrijpskerk.nl.

17 december 2017
Minima