Help mee

inGrijpskerk.nl heeft zich als doelgesteld om zo tijdig en accuraat mogelijk de inwoners van de oude gemeente Grijpskerk te informeren over alle zaken die hen aangaan. Hiervoor leunt zij op de vrijwillige inzet van de initiatiefnemers en de verbonden partners. Wilt u helpen, dit kan op de volgende manieren:

Particulieren

Iedereen die op een niet regelmatige basis en zonder commercieel doel nieuwsberichten of agenda-items wil delen met de bezoekers, kan hiervoor via het contact-formulier in contact treden met de redactie.

Niet commerciele organisaties

Voor verenigingen, stichtingen of andere organisaties zonder winstoogmerk is het mogelijk om kostenloos een eigen partnerpagina te krijgen en de daaraan verbonden mogelijkheid om nieuwsberichten en agenda-items te plaatsen en ter goedkeuring voor de leggen aan de redactie voor vermelding op de startpagina en in het nieuws- en agenda-overzicht. Via het contact-formulier is het mogelijk om in contact te treden met de redactie voor meer informatie over de exacte werking.

Commerciele organisaties

Bedrijven, organisaties en particulieren met winstoogmerk kunnen ook een eigen partnerpagina beheren, met de daaraan verbonden mogelijkheden om nieuwsberichten en agenda-items in te sturen. Daarnaast is het mogelijk om in onderling overleg bijzondere mogelijkheden te bedenken om extra exposure te kunnen genereren. Echter vragen wij aan deze partners een bijdrage in de kosten. Voor meer informatie is het mogelijk om via het contact-formulier in contact te komen met de redactie.

23 augustus 2017
Minima