Huishurenopterschelling.nl

De "Lange Buorren" is een authentiek en sfeervol vakantiehuis, geschikt voor 6 tot 8 personen. Het huis ligt aan de rand van het dorp West –Terschelling en heeft een prachtig uitzicht over de Waddenzee en de levendige haven waar de veerboten en de reddingsboot voor veel bedrijvigheid zorgen. Aan de steiger tegen over het huis ligt de "IJmond", Kapitein Harry maakt met zijn mooi slepertje o.a. tochten naar de zeehonden. Een echte aanrader.

Het huis ligt vier minuten lopen vanaf de boot. Op de haven kun je genieten van een heerlijk harinkje bij Aike van Aike. Tweehonderd meter van het huis ligt het Groene strand een uitgestrekte zandplaat waar je met laag water kunt pieren steken en pootjebaden, terwijl tussen je tenen de jonge garnaaltjes en zeepissebedden wriemelen. Bij hoog water wordt er volop gezwommen en gevist vanaf de pier. Aan het strand onder het "Hoge duin" ligt paviljoen "De Walvis" van waaruit de mooiste zonsondergangen te zien zijn. En natuurlijk hoort daar dan een Terschellinger jutterbittertje bij.

19 oktober 2017
Minima