M.S. de Vries fonds Grijpskerk

Het M.S.de Vries fonds

Een fonds, dat zich al jaren inzet om het sparen bij de jeugd te bevorderen. Het M.S. de Vries fonds begon als fonds in de tijd van de Bondsspaarbank Westerkwartier en gaf premies aan kinderen die bij de Bondsspaarbank Westerkwartier een spaarrekening hadden. Later werden de premies uitbetaald via de Bondsspaarbank Noord en West Groningen NV en nu al een tijdje via de Regiobank in Grijpskerk (Steller Financiële diensten).

Naast het bevorderen van het sparen bij de jeugd, is het fonds ook altijd betrokken bij de Kindervakantiespelweken in de dorpen van de voormalige Gemeente Grijpskerk.

Dat is niet veranderd, via de Regiobank worden nog steeds premies gegeven en de kindervakantiespelweken kloppen ook nog steeds aan voor financiële bijdragen. Ook bij geboorten geeft het M.S. de Vries fonds nog premies. De Regiobank in Grijpskerk betaalt de premies uit. Ga maar eens vragen hoe het werkt en let op de jaarlijkse advertenties in de Noordwesthoek.

Contactgegevens

Voor een contact : M.S. de Vries fonds  H.W.Leenders, secretaris, Wad 9 , 9843 DA Grijpskerk.

23 juni 2017
Minima