Zoom-in dienst

21-12-2014 18:37:25 door Kuperus, Klaas

Er is een Zoom-in dienst op zondag 28 december om 10.00 uur, in de kerk aan de Nic. Grijpstraat. Thema is ‘Dorst naar God?’.

Ds. Piet Rozeboom bezocht meerdere malen christelijke gemeenten in Oost-Europa. Eenmaal, in Roemenië, bezocht hij een oude predikant die tijdens de communistische dictatuur, jarenlang gevangen had gezeten vanwege zijn geloof. Tijdens deze ontmoeting kreeg psalm 42 een hele bijzondere betekenis. Wat er precies gebeurde is te horen op 28 december.

Voor de kinderen gaat Rozeboom samen met zijn vrouw (op piano en accordeon) een lied ten gehore brengen. De verhalen, uitleg en boodschap doet Ds. Rozeboom aan de hand van beelden. De insteek is om de kinderen en volwassenen bij dit onderwerp te betrekken en de gelegenheid te geven te reageren. Muziek en zang van Trijntje Rens van der Veen en Irene Top spelen hierbij een rol.

Bron: Westerkwartier

Recente nieuwsberichten