Theatervoorstelling Zie Dali in Niezijl en Ezinge.

04-01-2015 14:43:37 door Kuperus, Klaas

Maak kennis met de grote surrealistische kunstenaar Salvador Dali. Zie Dali is een ontroerende theatervoorstelling dat raakt, verfrist en een nieuwe kijk geeft op de werkelijkheid. Wat is droom, wat is werkelijkheid. En bovenal; hoe beleef je kunst. Salvador Dali neemt het publiek mee in zijn verrassende en absurde wereld: ‘Elke morgen als ik wakker word, ervaar ik een bijzondere verrukking: de verrukking Salvador Dali te zijn en in vervoering vraag ik me af wat hij vandaag weer voor wonderbaarlijks zal volbrengen’.

De voorstelling is een verrassende combinatie van theater, projecties en live-muziek. Enkele reacties uit het publiek: "Schitterend, Bizar! Salvador Dali ten voeten uit!", "Beste voorstelling ever!", Prachtig! Met een big smile naar huis.", "Inspirerend, boeiend en roerend met zeer mooie beelden. Erg mooie voorstelling!", "Een aanrader voor iedereen."

De voorstelling wordt gespeeld in diverse musea in de provincie Geroningen. Op 16 januari spelen we in het Blik, Trommel en Oudheden Museum in Niezijl. En 30 januari spelen we in het Museum Wierdenland in Ezinge.  De voorstellingen beginnen om 19.00 en om 20.30 uur.

Toegangsprijs is € 8,50. Dit is inclusief een kop koffie of thee voor aanvang. Mis het niet!

Voor de volledige speellijst en het bestellen van kaarten verwijzen we u graag naar onze website

De voorstelling is tot stand gekomen met dank aan Provincie Groningen, SNS Fonds Middelstum, SNS Fonds Eemsmond, gemeente Zuidhorn, gemeente Oldambt, gemeente Eemsmond, gemeente Hoogezand, gemeente Vlagtwedde, gemeente Winsum, gemeente Appingedam, gemeente Bellingwedde en gemeente Loppersum.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Astrid Warntjes;

tel. 06 145 06 296 of mail astrid@stichtingmetafora.nl