Heren VC Grijpskerk winne op Beachvolleybaltoernooi Groningen

17-08-2015 18:59:41 door inGrijpskerk.nl

Heren VC Grijpskerk winne op Beachvolleybaltoernooi Groningen

Afgelopen zaterdag 15 augustus namen 4 teams van VC Grijpskerk deel aan het Veracles Beachvolleybaltoernooi aan de Hoornseplas in Groningen. Erwin/Emiel en Ludo/Frans (loopmaatje van Ludo) in de klasse Heren B, de 3 JS Jos, Jacob en Jan in de klasse Heren C en Eline en Anniek in de klasse Dames B.

De weergoden waren de organisatie niet echt goed gezind. De nacht voor het toernooi had het in de stad gigantisch geregend dus de velden waren heel moeilijk bespeelbaar. 's Morgens vroeg werd daarom besloten om de aanvangstijden wat aan te passen. Anderhalf uur later dan gepland kon er toch worden gestart met de wedstrijden. Tijdens het toernooi was het trouwens prima weer dus daar had de organisatie wel wat geluk mee maar de omstandigheden om te volleyballen waren erg zwaar.

Na de poulewedstrijden was voor 3 van de 4 teams het toernooi voorbij, waarbij wel moet worden aangetekend dat de 3 JS net 1 schamel puntje tekort kwamen om zich voor de kruisfinales te plaatsen. Erwin en Emiel in de poule Heren B lukte dat wel en zij wisten de Grijpskerker eer hoog te houden door zowel in de halve finale als in de finale aan de goede kant van de score te blijven (22-20 en 21-19)

Recente nieuwsberichten

14 december 2018