VV Grijpskerk bereikt volgende ronde LV Gala

30-12-2011 16:52:08 door inGrijpskerk.nl

Een afvaardiging van het eerste elftal van VV Grijpskerk heeft gisteravond een plek in de volgende ronde van het Leekster Voetbal Gala toernooi bemachtigd. Met drie overwinningen en één verloren wedstrijd werd de eerste plaats in poule E veiliggesteld.

De avond begon meteen al goed voor de Grijpskerkers, met een overwinning op Zuidlaren (3-1). In de tweede wedstrijd bleek Grootegast echter een maatje te groot: er werd met 1-0 verloren. In de derde wedstrijd herpakte de eindwinnaar van 2007 zich en werd een kostbare zege tegen Surhuisterveen over de streep getrokken (1-0).  De laatste wedstrijd werd er een voor het doelsaldo, Veenhuizen bleek duidelijk een maatje te klein en werd met 7-0 verslagen. Deze monsterscore bezorgde Grijpskerk de eerste plaats in de poule. Grootegast behaalde weliswaar evenveel punten (9), maar bleek aan het einde van de avond een minder doelsaldo te hebben.

De tweede speelronde staat voor 7 januari in de agenda, Grijpskerk begint om 16:00 uur. De tegenstander is nog niet bekend.

Recente nieuwsberichten

14 december 2018