Laat zien wat je doet en doe mee met NL DOET 2012!

03-01-2012 15:08:39 door inGrijpskerk.nl

In de gemeente Zuidhorn hebben al diverse organisaties zich aangemeld voor de landelijke vrijwilligersactie NL DOET. Deze zal  plaatsvinden op 16 en 17 maart 2012. Zo gaan de zorgboerderijen De Weide Blik en Kom In aan de slag met het aanleggen van een nieuw parkeerterrein en een moestuin, maakt Tennisvereniging TC Westend in Grijpskerk het tennispark weer seizoensklaar, gaat er bij de Koren- en Pelmolen Fortuna een waaierij en zeverij gebouwd worden, zijn de kippen op De Hamsterborg toe aan een nieuw onderkomen en zal er een afscheiding geplaatst worden tussen de zonneweide en het zwembad in Electra. IJsvereniging Oosterdeel Langewold wil vlonders timmeren en de baanverlichting repareren en worden de tuinen van ouderen op de Oostergast en van het Hornerheem lenteklaar gemaakt. De inwoners van Niehove gaan aan de slag met aanleggen van een jeu de boulesbaan,  Stichting Hoger Onderwijs en Cultuur Noord Nederland bouwt verder aan een mobiel podium en houdt het Kloostermuseum in Aduard de jaarlijkse voorjaarschoonmaak. Al deze organisaties hopen hun klussen te kunnen klaren met de inzet van vrijwilligers!

Heeft uw organisatie ook een klus, meldt deze dan vóór 11 januari 2012 aan. Het Oranjefonds biedt deelnemende organisaties een financiële ondersteuning van max. €500, -. Aanmelden en het nalezen van de actievoorwaarden kan op www.nldoet.nl

Voor meer informatie kunt u terecht bij Esther Pleizier van Vrijwilligerswerk Zuidhorn bereikbaar via het e-mailadres e.pleizier@swgz.nlof telefonisch op 0594 504711.

Recente nieuwsberichten

18 februari 2018