Stichting Kluften en Waarden bestaat 25 jaar !!!

06-02-2016 17:13:40 door Luijken, Hugo

De Stichting Kluften en Waarden bestaat dit jaar 25 jaar. Dit jubileum wordt gevierd met een aantal extra activiteiten.

Op 15 april houdt de heer Boerma van Boerma's Antiekhoeve in UIthuizen een lezing en kunnen bezoekers mee gebrachte spullen door hem laten beklijken, beoordelen.

In mei/juni staat een boottocht gepland door ons gebied.

Tijdens Open Monumentendag op 10 september wordt in de Kerk op het Kerkplein een bijzondere expositie gehouden.Wat er precies getoond gaat worden, houden wij nog even geheim.

En tenslotte houdt op 25 november de heer dr.Egge Knol in Kerkplein 6 een lezing over de rijkdom van de Groninger Borgen.

Tussen al deze activiteiten door, doen wij ons uiterste best om het vierde boekje uit onze neringreeks op koningsdag tijdens de koningsmarkt te presenteren. Het onderwerp is dit keer : de kruideniers.

Recente nieuwsberichten

22 juli 2018