Vrijwilligersvacature van de maand

03-01-2012 15:10:27 door inGrijpskerk.nl

De ijsvereniging Oosterdeel – Langewold, een van de oudste ijsverenigingen in het Noorden, hoopt nog op een mooi schaatsseizoen met vele activiteiten. Het bestuur van de vereniging is daarom op zoek naar diverse vrijwilligers die hen willen ondersteunen bij het mogelijk maken van deze activiteiten. Zo worden er vrijwilligers gevraagd voor het vegen van de baan,  het uitzetten van activiteiten voor de schoolkinderen uit de gemeente Zuidhorn en in kantine. Daarnaast zoekt het bestuur enthousiaste vrijwilligers die de functie van penningmeester en secretaris op zich willen nemen. Het bestuur komt ongeveer een keer per maand bij elkaar en dat het hele jaar door. Ook buiten het schaatsseizoen kan de vereniging ondersteuning gebruiken van vrijwilligers die op een zitmaaier het gras willen maaien.

Als vrijwilliger draagt u bij aan het mogelijk houden van schaatsactiviteiten in Zuidhorn! Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Esther Pleizier van Vrijwilligerswerk Zuidhorn via e-mailadres e.pleizier@swgz.nlof telefonisch op 0594 504711.

Voor meer interessante vrijwilligersvacatures in de gemeente Zuidhorn kunt u kijken op www.vrijwilligersgroningen.nl.

Recente nieuwsberichten

21 oktober 2018