Wethouder Stol ontvangt eerste exemplaar 'Grip op historie van Grijpskerk'

26-04-2016 18:21:27 door Kuperus, Klaas

Wethouder Stol ontvangt eerste exemplaar ‘Grip op de historie van Grijpskerk’.

Een project op initiatief van Crawfurd’s Corner in samenwerking met o.a.‘De Kleine Schakel’, Vereniging Dorpsbelangen Grijpskerk, Bindert Helder, A –Vink-Hoogstra en stichting Kluften en Waarden. Waaraan meer dan 2 jaar is gewerkt, werd afgelopen maandag in het voormalige Gemeentehuis Grijpskerk het eerste exemplaar uitgereikt.

“Wandelen met een verhaal”.

U kunt vanaf vandaag een unieke route wandelen met o.a. het boekje ‘Grip op de historie van Grijpskerk’. In dit boekje staan mooie foto’s en interessante weetjes. Dit boekje is gratis te verkrijgen bij Crawfurd’s Corner en bij andere diverse winkels in Grijpskerk.
Naast het boekje is er ook door Marketing Groningen een speciale app ontworpen.
De app is gratis te downloaden onder de naam Groningen Routes. Als de app is geïnstalleerd zoek je naar ‘Westerkwartier’ en kies je ‘Grip op Grijpskerk’. Vervolgens kan je de app gebruiken om een prachtige route te wandelen door Grijpskerk.

Recente nieuwsberichten

21 november 2017