Jeugd Het Schaakkwartier naar NK

15-01-2012 16:01:26 door inGrijpskerk.nl

Zaterdag 14 januari mocht het jeugdschaakteam van Het Schaakkwartier strijden voor een NK ticket. Het team (bestaande uit alleen jongens) startte tegen een meidenteam, een samengesteld team van spelers van 2 schaakverenigingen; Ten Boer en het Kasteel (uit Coevorden). Het ging lang gelijk op en de eindstand werd dan ook 2-2. De 2e ronde was een vrije ronde omdat er maar 5 teams zich hadden aangemeld. De 3e ronde verloor het team nipt van Unitas 2 (Groningen). De 4e wedstrijd tegen het combinatieteam Ten Boer/De Paardensprong (Groningen) werd een 4-0 overwinning voor Het Schaakkwartier. In de laatste wedstrijd werd het Schaakkwartier met dezelfde cijfers verslagen door de kampioen Unitas 1.

Ondanks een derde plaats toch geplaatst voor het NK (lees verder). Deze wedstrijden zullen worden gehouden in het najaar in Amersfoort.

Recente nieuwsberichten

21 oktober 2018