Motorclub Motormuizen Grijpskerk

28-01-2012 16:31:14 door inGrijpskerk.nl

Motorclub Motormuizen Grijpskerk

Altijd in de lente begint het te kriebelen. Een specifiek gevoel, een drang naar vrijheid – wind door de haren – vergezichten – plat door de bocht – samen genieten van het goede leven op een terrasje en … motoren.
Deze voorjaarskriebels worden bij de Motormuizen aangemoedigd. Al bijna tien jaar organiseren de Motormuizen daarom motortoertochten en een gezamenlijk weekend weg.
“Elke keer vinden we weer een nieuw, mooi gebied in Nederland. Je beseft dan dat Nederland een schitterende natuur heeft met leuke dorpjes en gezellige terrassen.”

Voor wie is onze club?

Motormuizen Grijpskerk is opgericht per 21/11/02 met als thuisbasis Cafe Joek te Grijpskerk en heeft circa 45 leden.
Ongeacht het motormerk en type kun je bij ons terecht. Of je nu op een sportfiets, allround of shopper rijdt, het maakt ons niet uit. Jong, oud, pre-pensionado, midlife-criser, buurtbiker met verdwaalangst of late brugpieper, heb je een motorrijbewijs en een motor en de intentie om lekker te biken dan ben je bij ons van harte welkom.

Lid worden?

Wil je meer informatie over onze club of wil je lid worden? Stuur dan vrijblijvend een mail naar
motor-muizen@hotmail.com
Lidmaatschapskosten per kalenderjaar: € 10 euro per rijdend lid.
Om een indruk te krijgen van onze motorclub kunt u onze site bekijken http://mmgrijpskerk.hyves.nl/

Recente nieuwsberichten

18 augustus 2018