‘Aanjager’ communicatie gezocht!

08-05-2017 21:39:40 door Kuperus, Klaas

Er gebeuren de laatste maanden bijzondere dingen in Grijpskerk en omgeving. Na het bericht dat de zorg uit de Wierde zou verdwijnen pakten diverse mensen de handschoen op. Dat mocht niet gebeuren. En sinds ruim een half jaar is hard gewerkt aan het behoud van (ouderen)zorg voor Grijpskerk en omgeving, het realiseren van een multifunctioneel centrum (MFC) en het oprichten van een dorpscoöperatie. Er gebeurt veel. En daar moet over gecommuniceerd worden.

De huidige werkgroep Communicatie is daar druk mee doende, maar zoekt een ‘aanjager’. Iemand die met een communicatiebril luistert en ziet naar waar bijvoorbeeld de zorgleverancier NNCZ, de dorpscooperatie en het (MFC) mee bezig zijn. De linking pin tussen alle organisaties om iedereen in Grijpskerk en omgeving bekend te maken en te houden met de ontwikkelingen. Deze aanjager heeft een werkgroep communicatie achter zich staan, maar helpt zelf ook mee in het onderhouden en uitwerken van de communicatiemiddelen. Bovendien vervult de aanjager een soort voorzittersrol binnen de werkgroep.

Als aanjager ben je iemand die de lijntjes weet uit te zetten. Je vindt het leuk om als vrijwilliger bij te dragen aan iets moois voor Grijpskerk en omgeving. En je hebt enkele uren in de week de tijd om dit voor elkaar te krijgen. De aanjager kan een (communicatie)student zijn die het fijn vindt om aan zijn cv te werken. Of juist iemand die de omgeving kent en met zijn/haar netwerk makkelijk stappen kan maken. Een communicatie-opleiding is niet per se nodig, maar het is wel handig dat je ‘communicatief’ denkt.

Heb je interesse voor deze ‘functie’ en/of wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar communicatie@denieuwewierde.nl

Recente nieuwsberichten

24 juni 2017