Komt dat zien bij Lien&Dien

14-05-2017 22:26:29 door inGrijpskerk.nl

Wat begon met een digitale ontmoeting via Facebook, resulteert binnen enkele maanden in een eigen kledingmerk en verkooppunt. Dina Pompstra uit Grijpskerk en Lineke Kingma uit Sint Jacobiparochie zijn onlangs begonnen met hun kledingmerk 'Lien en Dien'. Zaterdag 20 mei openen ze hun eigen 'winkeltje' bij Re-Kids in Grijpskerk. Naast de verkoop via diverse markten is het dan ook mogelijk om op maat gemaakte kleding aan te schaffen in een fysieke winkel.

Lineke en Dina waren beiden al op hun eigen manier actief met het maken van (kinder)kleding. Een toevallige digitale ontmoeting waarbij beiden hun passie voor het maken van kleding deelden, zorgde ervoor dat nieuwe ideeën ontstonden. Samen maken ze kleding voor zowel kinderen als volwassenen die gekenmerkt worden door vrolijke kleuren en bijzondere prints.

Benieuwd naar de creaties van Lien&Dien? Wees dan van harte welkom vanaf zaterdag 20 mei bij Re-Kids aan de Herestraat 29 in Grijpskerk. Kennismaken met Lien&Dien kan die dag van 10.30 uur tot 15.30 uur. Of kijk voor een kennismaking op Facebook.

Recente nieuwsberichten

24 juni 2017