SNS Fonds sponsort nieuwe afdekdeken zwembad de Griffioen

28-07-2017 10:32:09 door Kuperus, Klaas

Zwembad de Griffioen ligt er weer warm bij. Begin van het seizoen is de afdekdeken van het diepe bassin vervangen. De oude afdekdeken lag er al langer dan 15 jaar op en was aan vernieuwing toe. Deze afdekdeken is hard nodig om het water op temperatuur te houden en daardoor de stookkosten laag te houden. Het SNS Fonds Grijpskerk heeft een schenking aan het zwembad gedaan om het vervangen van de afdekdeken mogelijk te maken.

Met het bedrag van €20.000 zijn de volledige kosten van de nieuwe afdekdeken gedekt. Zonder dit soort initiatieven zijn grote investeringen als deze niet mogelijk. Met een grote renovatie op de plannen voor komend jaar staat het bestuur van stichting zwembad de Griffioen voor een grote uitdaging. De doelstelling van deze renovatie is om het zwembad voor de komende 15 jaar weer tip top in orde te maken. De nieuwe afdekdeken draagt hier zeker aan bij.

Recente nieuwsberichten

15 december 2017