Gedupeerde modezaak Grijpskerk spant kort geding aan

30-07-2017 00:39:43 door Kuperus, Klaas

Eigenaresse Heidi ter Veld (40) van damesmodezaak La Vida in Grijpskerk spant een kort geding aan tegen haar buurman.Deze voormalige eigenaar van een Chinees restaurant in de Herestraat in Grijpskerk pleegt al geruime tijd geen onderhoud meer aan zijn inmiddels leegstaande pand.
Kort geding

Het dak vertoont lekkage, waardoor La Vida geregeld kampt met wateroverlast in de winkel. Ter Veld wil via de rechter het onderhoud van het pand van de buren afdwingen. Het kort geding dient op 8 augustus.
Meelevende reacties

De eigenaresse van de modezaak kreeg een groot aantal meelevende reacties van klanten . ,,Ik krijg van alle kanten attenties. Dit geeft mij een enorme boost om door te gaan.’’

Leidden de recente buien nog tot overlast? Ter Veld: ,,De meeste regen die viel is opgevangen op het zeil dat ik heb gespannen over het dak van mijn buur.’’

Bron: DvhN