Niek Faber winnaar Ello Sterenborg Wisselbokaal

26-09-2017 23:48:21 door Kuperus, Klaas

Sinds 1996 bestaat in Grijpskerk de ‘Bokaal voor Leefbaarheidsbevorderend Werk’.
Deze wisselbokaal wordt tweejaarlijks uitgereikt door de vereniging Dorpsbelangen aan mensen of verenigingen die zich inzetten voor de leefbaarheid van de inwoners in het dorp Grijpskerk. In 2015 was de winnaar Stichting Kluften & Waarden.
Deze stichting draagt dit jaar de wisselbokaal over aan de winnaar van 2017: de heer Niek Faber. Faber is meermalen voorgedragen voor nominatie bij het bestuur van Dorpsbelangen, zodat het bestuur dit jaar op basis van de voorkeursstemmen de winnaar heeft gekozen.

Faber is als vrijwilliger zeer actief voor zowel V.V. Grijpskerk als ook voor de Landarbeidersvereniging Grijpskerk. Door V.V. Grijpskerk wordt aangegeven dat Faber elke dag aanwezig is op het voetbalcomplex, om het allemaal tip top in orde te houden. Dit alles zodat iedereen elke zaterdag van de voetbalsport kan genieten op het mooie complex in de Enk. Op zaterdagochtend is hij om 07.00uur altijd al aanwezig om al het materiaal tijdig in orde te maken.
Voor de Landarbeidersvereniging zet Faber zich daarnaast ook al jarenlang in en onderhoudt hij alle weken in het voorjaar en de zomer het brede toegangspad van het tuinencomplex.
De verenigingen zijn Faber zeer erkentelijk voor al het werk en willen hem op deze wijze dan ook in het zonnetje zetten en bedanken.

Recente nieuwsberichten

19 oktober 2017