Acht keer goud voor Slagerij Boersema

05-10-2017 11:57:36 door Kuperus, Klaas

Tijdens Noordelijke slagers manifestatie (NSM) heeft slagerij Boersema acht maal goud behaald!

Dit resultaat werd bereikt door zes maal 100 punten te scoren met Gronings Gebraden Gehakt, Groninger Mosterdsoep, Groninger Grillworst, Groninger droge worst, Groninger Mosterdworst en Groninger “Vroeg op Noord worst”. Met de Groninger zure zult werd 98 punten behaald en met de Erwtensoep 99 punten.

Ook zoon Jasper Boersema deelde mee in de feestvreugde, hij kreeg voor zowel zijn Mosterdsoep alsook voor zijn Big Barbecue Burger de volle 100 punten. Om door de strenge keuring heen te komen werden deze producten getest op aanzien, kleur, consistentie en natuurlijk de geur en smaak van het product. De jury bestond uit Deskundige worstmakers, Keurmeesters en Leerlingen van het SlagersVakOnderwijs (SVO).

Dat de acht bekroningen geen toeval zijn, blijkt uit het feit dat slagerij Boersema ook onverwachts wordt gekeurd door ‘het Worstmakersgilde’. Met deze keuringen werden in zowel 2016 als in 2017 een score behaald van 990 punten van de maximale 1000.

Bron: Westerkwartier

Recente nieuwsberichten