Kerstklaverjassen

20-12-2017 22:37:09 door Kuperus, Klaas

Zaterdag 23 december Klaverjassen t.b.v. de actie Be(rt)dfietsen voor het Martini Ziekenhuis.

Aanstaande zaterdag vanaf 13.00 uur is iedereen welkom bij het klaverjastoernooi wat speciaal wordt georganiseerd voor de actie Be(rt)dfietsen voor het Martini Ziekenhuis. De inleg is 7.50 euro waarvan een gedeelte naar deze actie gaat.
Iedere deelnemer ontvangt een prijs en heeft zelfs kans op meerdere prijzen door ook mee te doen aan het Rad van Fortuin.
Het beloofd een gezellige middag te worden dus mis het niet!

Tot nu is er 2904,97 euro ingezameld. Een mooie tussenstand (en dan is er nog geen kilometer door Jos Janssen in de woestijn gereden). Maar er kan nog meer bij! Rechtstreeks een bijdrage doen, dat kan natuurlijk ook. Het rekeningnummer is op de poster weergegeven.

Op Zondag 11 maart is er een Spinning-marathon bij Sport je Fit.

Recente nieuwsberichten

24 april 2018