Ron de Boer uit Grijpskerk nieuwe trainer vv Kollum

27-12-2017 18:55:31 door Kuperus, Klaas

Vanaf komend seizoen is Ron de Boer de nieuwe trainer van vv Kollum, momenteel uitkomend in de derde klasse B. Ron de Boer verruilt met ingang van het seizoen 2018/2019 Broekster Boys voor vv Kollum. De in Grijpskerk woonachtige trainer is een bekende in het Noord-Nederlandse voetbal. Het bestuur, de technische commissie en de spelersgroep zijn blij met de komst van de Boer, die in het bezit is van TC1. In de gesprekken die gevoerd zijn met de Boer kwam duidelijk naar voren dat hij een gedreven trainer is met ambitie.

Daarnaast werd duidelijk dat hij in zijn betrokkenheid bij een vereniging meer kan zijn dan alleen een voetbaltrainer. Het wel en wee van de vereniging, de vrijwilligers en de jeugd zijn zaken die ook zijn aandacht krijgen. De Boer deed zijn ervaring als trainer op bij onder andere Oostergo, Be Quick Dokkum, VEV’67, VIBOA en Broekster Boys. Zijn kennis van zaken, ervaring en persoonlijkheid passen heel goed bij vv Kollum. De Boer kent de spelersgroep en ziet daarin perspectief. Daarnaast is vv Kollum een aansprekende vereniging qua accommodatie, uitstraling en supportersschare.

Bron: Nieuws uit Kollum

Recente nieuwsberichten