03-01-2018 16:23:03 door Kuperus, Klaas

Kinderopvang Vrolijk heeft peuterspeelzaal het Peuterpleintje overgenomen van SKSG vanaf 1 januari. Op vrijdag ochtend 5 januari is er een inloop ochtend voor ouders/ peuters om te komen kijken. De peuters maken die dag ook kennis met onze juffen

.
Peuterpleintje Vrolijk viert dus op vrijdag ochtend 5 januari een klein feestje, want kinderopvang Vrolijk heeft ballonnen opgehangen bij het Peuterpleintje in Kerkplein Zes. Vanaf 1 januari valt het Peuterpleintje onder kinderopvang Vrolijk en gaan Margreet Meirink & Martine de Groot de organisatie overnemen. Vanaf 9.30 uur staat de koffie/ thee/ roosvicee klaar en mag iedereen komen kijken.

Doordat de huidige peuterspeelzaal groepen van Vrolijk worden samengevoegd met de peuters van het Peuterpleintje, zullen er straks 3 peuterspeelzaal groepen zijn.

Recente nieuwsberichten

21 juli 2018