Knollen Veur Citroenen

27-01-2018 00:57:54 door Kuperus, Klaas

KNOLLEN VEUR CITROENEN

Klucht in 3 bedrijven (geschreven door Erfried Smija)

Gespeeld door: De Diakonaaltjes

Als Klaas Wiekens (Wietze Kuperus) na zijn biljart-kaartavond met de auto naar huis rijdt, maakt hij brokken en rijdt zonder dit te melden door naar huis. Maar Max Moes (Henk de Boer) heeft de brokkenmaker gezien en chanteert Klaas. Klaas z’n vrouw Roelie Wiekens(Tetsje Benedictus) heeft een vreselijke hekel aan Klaas z’n “hobby’s” biljarten, kaarten en het vele eten en drinken. Samen met Max Moes wil ze dat Klaas z’n leven gaat beteren en gaat afvallen! Klaas krijgt in zijn strijd tegen het afslanken hulp van zijn kameraad Job Smit (Johnny Kingma) en van zijn oudere zus Dien (Aaltje Komrij). Dochter Ina Wiekens (Tineke Pater) is verwikkeld in een liefdesaffaire met Frans Hegen (Bert Lesman) En dan heb je ook nog de nieuwsgierige buurvrouw Griet (Janny Stoutmeijer) die de deur plat loopt bij de familie Wiekens.
Kortom genoeg ingrediënten voor een gezellige avondje lachen!

Aanvang: 20.00 uur, (zaal open 19.00 uur)

Locatie: PKN Nic. Grijpstraat

Entree: 7,50 euro (voorverkoop bij Herman Smedes)

Recente nieuwsberichten