Cursus valpreventie

11-02-2018 01:59:55 door Kuperus, Klaas

De cursus bestaat uit vier delen en wordt gehouden in sporthal de Bokkediek te Grijpskerk op vrijdag 23 februari, 9 maart, 16 maart en 23 maart van 9.00 uur tot 10.00 uur.

Voordeel van deze vierdelige cursus is dat u vier cursussen achtereen informatie krijgt, goede balans coördinatie en kracht kunt uitoefenen, ervaringen en tips kunt uitwisselen. Dan zit de kennis er stevig in en bent u goed toegerust. De kosten van de cursus bedragen twaalf euro voor vier lessen. Daarbij inbegrepen zit een cursusmap en koffie na afloop van de les.

Opgave voor woensdag 21 februari bij de buurtwerker van de SWgZ, Harry Rook,

h.rook@swgz.nl  of 06 – 22607318