Grijpskerk bediscussieerd toekomst

08-03-2018 10:55:27 door Kuperus, Klaas

Leden van de Dorpscoöperatie in Grijpskerk hebben recent samen een hapje gegeten. Uiteraard was dat niet alleen om nader kennis met elkaar te maken, maar ook om de toekomst van het dorp (en omstreken) te bespreken. De aanwezige eters werden uitgenodigd om een lijstje te maken met daarop hun wensen en zorgen. Diverse onderwerpen kwamen naar voren en werden ook besproken. Het Dorpsloket Voor Elkaar, zondagmiddagactiviteiten, een ontmoetingscafé en vele andere zaken passeerden de revue. Ook het gebrek aan woningen in Grijpskerk voor zowel oud als jong kwam ter tafel en men gaf aan dat de nieuwsstroom omtrent het te realiseren MFC lijkt te zijn stilgevallen. Het bestuur van de Dorpscoöperatie Grijpskerk Verbonden heeft de reacties op papier verzameld en gaat wanneer eind april alle vier de maaltijden hebben plaatsgevonden met de uitslagen aan de gang.

Bron: De Streekkrant

Recente nieuwsberichten