Nieuwe cd Gert Sennema & Westkantstad "Aarms Wied Open".

12-03-2018 16:08:26 door Kuperus, Klaas

Gert Sennema & Westkantstad hebben een sfeervolle start gehad van hun ‘Aarms Wied Open’ Release Tour. Zondag 4 maart was er een try-out in het Bakkerscafe van Bakkerij Jager te Grijpskerk, waarna op woensdag 7 maart de officiële release was in In’t Holt 1654 te Zuidhorn en het eerste exemplaar in ontvangst werd genomen door Henk Bakker, de wethouder van Zuidhorn.

Daarna volgden diverse optredens in Assen en Groningen. Ook op de radio (RTV Noord) werd de cd hartelijk ontvangen en veelvuldig gedraaid. Komende periode staan er nog diverse optredens op hun agenda, waaronder op 17 maart tijdens de Dag van de Grunniger Toal (15:00 - 15:45 uur).

Voor meer informatie kunt u zich wenden naar hun Facebook-account. https://www.facebook.com/westkantstad/

De nieuwe plaat ‘Aarms wied open’ is onderanderen te verkrijgen bij Drukkerij Hoekstra te Grijpskerk.

Recente nieuwsberichten

20 augustus 2018