GV Grijpskerk wint 2 medailles

08-04-2018 20:17:50 door Kuperus, Klaas

GV Grijpskerk wint op 7 april 2 medailles op turnwedstrijd Grijpskerk in nieuwe pakjes!

Op zaterdag 7 april hebben 8 meisjes meegedaan aan de tweede Kngu wedstrijd van het seizoen. Dit keer in onze eigen sporthal in Grijpskerk en met mooie nieuwe pakjes!

De dag begon met 7 van de 8 in wedstrijd 1. Deze wedstrijd heeft ons een gouden en een bronzen medaille opgeleverd!

Mini instapper D3 Tessa en Sarah waren enorm zenuwachtig voor de prestaties maar hebben toch weer mooie scores neergezet.
Sarah haar beste onderdelen waren sprong en vloer met een 7e plek. Ze is overall 5e geworden.
Tessa haar beste onderdeel was balk met een prachtige 2e plek! Overall is ze 4e geworden.

In baan 2 streden Eline Helmholt, Eline Talstra, Mirthe en Evelien.
Eline Helmholt deed het hartstikke goed en liet zelfs een plusje zien op brug! Ze had als beste onderdeel de vloer met een 9e plek. Overall is ze 10e geworden.
Eline Talstra had enorm goed geoefend om beter te worden en dit werd ook beloond. Haar beste onderdeel was balk met een 6e plek. Overall is ze 9e geworden.
Mirthe is altijd stabiel. Ze heeft mooi geturnd en net zoals vorige keer een topscore op balk neergezet waardoor ze daar 2e is geworden. Overall is ze 8e geworden.
Het laatste meisje was Evelien. Ze turnde zo goed en zo mooi dat ze de volgende scores heeft neergezet: Sprong (3e), Brug (4e), Balk (3e) en Vloer (4e). Overall bracht dit haar tot een geweldige 1e plaats!! Gefeliciteerd Evelien!

In baan 4, aan de andere kant van de zaal, turnde nog een meisje van ons. Kirsten, die uitkwam in Pupil 2 D3, had vorige keer een gouden medaille en natuurlijk wilde ze dit keer weer een medaille. Met een 2e plek op balk en vloer turnde ze zich naar de 3e plek en mocht ze een bronzen medaille mee naar huis nemen. Gefeliciteerd Kirsten!

In wedstrijd 3 zat Elise Feitsma. Ze turnde fantastisch op vloer en sprong naar een 5e plek. Overall werd ze uiteindelijk 9e.

Hopelijk zijn al deze plekken voor onze turnsters genoeg om een finale plek te behalen. Zodra we dit weten dan zullen we dit laten weten!

Het was een fantastisch door ons georganiseerde wedstrijd op een mooie warme dag!

Recente nieuwsberichten

23 april 2018