Gemeenten brengen wensen en verwachtingen communicatie Westerkwartier in kaart

09-04-2018 15:21:17 door Kuperus, Klaas

De Westerkwartiergemeenten willen graag weten wat de inwoners wensen en verwachten van de communicatie van de nieuwe gemeente Westerkwartier. Om hier achter te komen start 13 april aanstaande een enquête. Hiervoor zetten de gemeenten het Westerkwartierpanel in, een online platform waar inwoners de kans krijgen via enquêtes mee te denken over de nieuwe gemeente. Het panel heeft zo’n 800 leden.

Vragen
De gemeenten willen weten over welke onderwerpen inwoners in de nieuwe gemeente informatie willen en welke communicatiemiddelen daar het beste bij passen. Daarnaast vragen de gemeenten de panelleden hoe zij het liefst in contact komen met de gemeente en hoe zij denken over aspecten van het nieuw te vormen communicatiebeleid.

Aanmelden
De gemeenten in het Westerkwartier nodigen alle inwoners uit via het panel mee te denken over de nieuwe gemeente. Aanmelden voor het panel kan via www.westerkwartierpanel.nl. Deelnemers kunnen de vragenlijsten via mobiele telefoon, tablet, laptop en pc invullen. Panelleden kunnen de enquête invullen tot 27 april. De resultaten van de enquête maken de gemeenten bekend in mei.

Privacy
Het Westerkwartierpanel is ondergebracht bij het onafhankelijke onderzoeksbureau Enigma Research in Groningen. Hiermee wordt de privacy van inwoners die deelnemen beschermd.
 

Delen

Volg ons

Recente nieuwsberichten

Vandaag in Grijpskerk
21 oktober 2018
Zondag
Minima
°
Maxima
°
Huidige temperatuur
°
Agenda van vandaag
Morgen in Grijpskerk
22 oktober 2018
Maandag
Minima
°
Maxima
°
Agenda van morgen
Registreren Inloggen