Vervanging lichtmasten

11-04-2018 16:06:07 door Kuperus, Klaas

In de loop van de maand april beginnen we met de vervanging van lichtmasten en een aantal armaturen binnen de gemeente Zuidhorn. Dit betreft het (preventief) vervangen van ca. 350 aluminium lichtmasten welke verspreid staan door de gemeente Zuidhorn. De vervanging is noodzakelijk omdat een groot aantal lichtmasten ouder zijn dan 40 jaar en gebreken vertonen waarbij het risico op spontaan afbreken aanwezig is. Voor de meeste van de te vervangen lichtmasten geldt dat ze op dezelfde plaats terug gezet worden. Op een aantal plaatsen staan de lichtmasten dermate ver van de kant van de weg dat we deze gaan verplaatsen naar een positie dichter naar de weg. Het is noodzakelijk om enig graafwerk te verrichten om de masten te kunnen vervangen, soms moeten ook kabels worden verlegd. Dit kan betekenen dat er ook in tuinen gegraven moet worden. Bij dergelijke situaties zal de aannemer vooraf contact met de bewoners opnemen. De werkzaamheden kunnen tijdelijk enige overlast met zich meebrengen als gevolg van kortdurende lichtuitval of graafwerkzaamheden, wij vragen u hiervoor enig begrip te tonen.

De straten waar vervanging van lichtmasten plaats gaat vinden zijn

Aduard:
A en J van Damlaan 4x, Albert Coendersstraat 2x, Albert Harkemaweg 6x, De Lindt 6x, Hamsterdreef 3x, Johan Clantstraat 10x, Molenweg 10x,Nijlandsingel 10x, Sarriespad 3x en Vijverweg 7x.

Grijpskerk:
Engewertlaan 6x, Kievitsweg 8x, Scholekster 4x en Sportlaan 5x.

Niehove:
Armaturen aan het Kerkpad 1x, Kerkstraat 6x , Kloosterweg 1x en Molenpad 2x.

Niezijl:
Stein van Malsenstraat 4x .

Noordhorn:
Borgweg 4x en Torenhof 5x.

Oldehove:
Buitensingel 15x, Bovenstilsterweg 4x, Schipvaart 2x en Wengeweer 13x.

Zuidhorn:
Admiraal Helfrichstraat 5x, Akkerend 12x, Burchtwal 5x, Cort vd Lindenstraat 5x, de Bongerd 27x, de Koperwiek 14x, de Savorninlohmanstraat 8x, de Woonhaven 1x, Drift 4x, Evertsenstraat 4x, Heemskerkstraat 25x, Jan van Galenlaan 9x, Kortenaer 4x, Kuyperstraat 2x, Patrijzenlaan 7x, Poortkampen 30x, Reidkampen 9x, Sportlaan 27x, Thorbeckestraat 5x, Troelstraweg 12x, van Wassenaerplein 7x en Hornerhof 1x.

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben dan kunt u contact opnemen met de

Publieksbalie via (0594) 508 888.

Recente nieuwsberichten

14 december 2018