Fierljepvereniging klaar voor nieuwe seizoen

15-04-2018 11:28:52 door Kuperus, Klaas

Fierljep seizoen 2018

Het is al bijna weer zover, fierljep seizoen 2018! De allereerste wedstrijd van het seizoen die gesprongen gaat worden vindt plaats in It Heidenskip op zaterdag 13 mei. De mannen en vrouwen van Grijpskerk staan helemaal klaar in de startblokken, om de eerste training met frisse zin te volgen.
En zullen er ook weer alles aan doen om de begeerde titels naar huis te slepen.

De eerste wedstrijd in Grijpskerk is een 3e klas jeugdwedstrijd op 01-06-2018 om 19:00 uur.

Het bestuur wenst hun dan ook alvast heel veel succes toe dit seizoen!

We hebben het afgelopen jaar een schitterend seizoen gehad met diverse hoogtepunten. Femke die een prachtig pr van 15.02m sprong, op het NK in jaarsveld een 2e plaats behaalde. Inez Bouwman die met een prachtig pr van 7.36m een 2e plaats behaalde op het jeugd NK. Maar ook om zeker niet te vergeten het 40-jarige bestaan van onze club zelf! We hebben dit met de gehele fierljepclub en genodigden met een perfecte barbecue gevierd, het was een zeer gezellige dag.

Zoals bijna elk jaar werd het seizoen afgesloten met het wel bekende “slinger apen” alleen hielp het weer dit jaar nou niet echt mee, en kwam de regen met bakken uit de lucht zetten. Dit mocht de gezelligheid niet drukken en zo slingerden de jongens en meiden meerdere malen van schans naar zandbed en af en toe werd dat zandbed ook niet gehaald (lees: nat pak, #moeders boos) Dit jaar proberen droog over te komen dus.

Geen club zonder jullie!

Net als elke club hebben wij ook een groot aantal vrijwilligers nodig om alles in goede banen te leiden. Denk hierbij aan de vrijwilligers tijdens de wedstrijden, maar ook daarbuiten zijn het hele jaar vrijwilligers bezig om de baan in goede conditie te houden en om plannen te maken voor een volgend seizoen.

We zijn trots op onze vrijwilligers, maar het zijn er op dit moment eigenlijk niet genoeg. Daarom zijn we op zoek naar polshouders, meters en vrijwilligers die samen een activiteitencommissie willen vormen. De activiteitencommissie zal bestaan uit 2 à 3 personen en is verantwoordelijk voor de organisatie en coördinatie van alle wedstrijden. Dit betekent onder andere het wedstrijdklaar maken van de baan en het inplannen van de vrijwilligers tijdens een wedstrijd.

Lijkt het je leuk om ons mee te helpen om komende seizoenen ook tot een succes te maken of ken je misschien iemand die dat zou willen doen? Dan horen we dat heel graag. Alle hulp is welkom! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Erwin via telefoonnummer 06-22888668 of via de mail vdheide_erwin@hotmail.com

Tevens willen wij van deze gelegenheid gebruik maken, en een dank woord doen naar al onze donateurs en sponsoren! Zonder jullie hulp en middelen had deze fierljep vereniging natuurlijk nooit 40 jaar lang kunnen blijven bestaan. En hopen we op nog eens een mooie 40 jarige samenwerking!

Aanmoedigen

De jeugd zal het zeker heel leuk vinden en wij ook, dat ze worden aangemoedigd tijdens hun eerste wedstrijd. We zien jullie dan ook heel graag op 1 juni langs de baan en genieten van een mooie wedstrijd.

Tot dan!

Het bestuur.

Agenda

Noteer onderstaande dagen alvast in je agenda om geen thuis wedstrijd te missen.
1 1-6-‘18 19:00 Grijpskerk 3e klasse
2 5-6-‘18 19:00 Grijpskerk 2e klasse