Kindervoorstelling 'Antonia' komt naar Grijpskerk

21-04-2018 20:25:28 door inGrijpskerk.nl

Theater Pannenkoek komt naar Grijpskerk. Donderdag 24 mei aanstaande speelt het theatergezelschap de kindervoorstelling 'Antonia'. Een voorstelling die bol staat van avontuur, interactie en muziek en is vooral bedoeld voor kinderen tussen twee en zeven jaar. Maar uiteraard is iedereen die zich jong (of eigenlijk zich nog graag kind voelt) van harte welkom. 

'Antonia' is eerder dit jaar gemaakt in opdracht van het Groninger Forum voor de nationale voorleesdagen. Het is ontstaan naar het boek van Anke de Vries en Piet Grobler. Theater Pannenkoek heeft er een eigen bewerking van gemaakt. Een klein inkijkje:
"Elke morgen zingt vogel Antonia de andere vogels in het bos wakker, die daar niet zo blij mee zijn en haar dat tirend laten weten. Wanneer ze op een ochtend ineens niet meer is om ze te wekken, vinden de vogels dat toch niet zo fijn. Waar is ze gebleven? Een voorstelling vol muziek, kleur en geen kleur, lieveheersbeestjes, een radioshow, veel bonte vogels, Antonia, en een opbloeiende liefde..."

Een van de leden van het toneelgezelschap is Inge Bakker. Inge groeide op in Kommerzijl en bracht haar lagere schooltijd door op basisschool de Triangel. Hoe leuk is het dan dat juist deze kindervoorstelling op 24 mei ook in de Triangel wordt georganiseerd. 

De voorstelling 'Antonia' begint donderdag 24 mei om 15.30 uur en duurt 30 minuten. De entree voor bezoekers vanaf twee jaar is vijf euro per persoon. Kaartjes kunnen worden gereserveerd via theaterpannenkoek@gmail.com. Wil je meer weten over Theater Pannenkoek? Kijk dan eens op hun facebookpagina

Bob de Vries heeft de foto die bij dit artikel is geplaatst gemaakt.

 

 

 

 

Delen

Volg ons

Recente nieuwsberichten

Vandaag in Grijpskerk
16 oktober 2018
Dinsdag
Minima
°
Maxima
°
Huidige temperatuur
°
Agenda van vandaag
Morgen in Grijpskerk
17 oktober 2018
Woensdag
Minima
°
Maxima
°
Agenda van morgen
Registreren Inloggen