Gezelligheidsrit

Feestweek dag 5

Donderdag 14 juni 2018

Gezelligheidsrit

Na aardbij rechts “Ja hier maar naar rechts...lieverd”. Verbaasd kijkt manlief opzij en schud met zijn hoofd en start de discussie: “Dat docht ik niet….je ziet toch dat het fout is geschreven?...Dan klopt dat toch niet? De pen en papier vliegen de lucht in en boze blik opzij: “Ben je altijd zo eigenwijs?... Je ziet toch een afbeelding van een aardbei…dus gewoon naar rechts….luister nou maar”.

Zo gaat het vaak tijdens de Gezelligheidsrit. Er ontstaat een discussie. Dan na afloop van de rit wanneer de gebroeders Kuperus de uitleg geven en duidelijk wordt dat Aardbij in een vorm van een kleine zandbij aanwezig was en dan hoor je vaak: “Zie je nou wel…ik had gelijk…maar nee hoor…meneer wilde weer niet luisteren”.

Deelnemers van vorige jaar zullen bovengenoemde (gezellige) discussie wel herkennen.
Er zijn weer herkansingen. De rit is klaar en belooft weer heel wat. De instinkers zitten er weer in, aan u de uitdaging om met zo min mogelijk aantal strafpunten aan de finish te komen. De woordenwisselingen in de auto wordt telkens omgezet en een hoop gezelligheid.

De route gaat richting noord/oost. We tikken Winsum aan en rijden langs bemande posten. “Heeft hij een valse letter of zou hij de Gouden letter geven?”

Vereniging Dorpsbelangen Grijpskerk Organiseert voor de elfde keer de
Gezelligheidsrit. Op donderdag 14 juni 2018
Starttijd vanaf 18.30 uur tot 19.30 uur bij de molen “De Kievit”.
Er zijn leuke prijzen te winnen.
Deelname is GRATIS.

Strijd mee om de Jan Meijer Trofee

Vandaag precies over 6 weken.

Recente nieuwsberichten

20 september 2018