Vakantiegezinnen gezocht

07-05-2018 15:11:07 door Kuperus, Klaas

Vakantieplannen…..

Rond deze tijd maken veel mensen alweer plannen voor de zomervakantie. Zo ook de medewerkers van Pax Kinderhulp. Zij echter maken die plannen niet voor zichzelf, maar onder meer voor kansarme kinderen uit Berlijn. Ook die hebben het hard nodig om er eens even tussenuit te zijn.

De kinderen komen van 24 juli tot en met 3 augustus naar ons mooie noorden!

Vakantiegezinnen gezocht

Daarom zoekt Pax Kinderhulp vakantiegezinnen die tijd en aandacht kunnen geven aan een kind voor wie dit thuis niet weggelegd is.

Een vakantiegezin kan voor een Berlijns kind een lichtpuntje betekenen in het grijze bestaan van alledag. De waarde van drie weken huiselijke gezelligheid, een beetje aandacht, geduld en vooral liefde, laat zich vooral uitdrukken in ‘bagage voor later’.

Interesse
Een kind even op adem laten komen in een warm gezin? Belangstellenden die plaats hebben voor een kind kunnen vrijblijvend informeren bij Katy Oosterhuis, 050 5011559, oosterhuiskaty@hotmail.com of de site bezoeken http://www.paxkinderhulp.nl

Recente nieuwsberichten

20 september 2018