Bakkerscafé Grijpskerk presenteert huisband “Broodnuchter”

06-06-2018 00:22:04 door Kuperus, Klaas

Inmiddels is het bakkerscafé achter de welbekend bakkerij van de familie Jager te Grijpskerk alweer een bekend begrip. Dat het bakkerscafé nu ook een eigen huisband heeft is echter nieuw! Vol trots presenteert eigenaar Harrie Jager de vonkelnieuwe band “Broodnuchter”.

De bezetting van de formatie bestaat geheel uit 5 wereldberoemde maar broodnuchtere Grijpskerkers die sinds een aantal weken repeteren in het bakkerscafé. Het eerste optreden van “Broodnuchter” vindt plaats tijdens de jaarmarkt van Grijpskerk op zaterdag 16 juni aanstaande en uiteraard in het bakkerscafé, achter de bakkerij aan het Kerkplein te Grijpskerk. “Aangezien de markt dit jaar niet richting de bakkerij komt, halen we de marktbezoekers wel naar de bakkerij” grapt de goedlachse bakkerseigenaar.

Vanaf 10 uur in de ochtend is het bakkerscafé geopend. De gehele dag speelt de band in meerder blokken van ruim een uur per keer een zeer gevarieerd maar zeker niet alledaags repertoire uit de jaren 70 en 80 dat een zeer breed publiek zeker zal aanspreken. Onder het genot drankje en een hapje beloofd het een super gezellige en muzikale dag te worden.

Graag tot ziens op zaterdag 16 juni in het bakkerscafé!

Broodnuchter: V.L.N.R

Reinder Ganzevoort (drums)