Handen uit de mouwen voor bewoners De Nieuwe Wierde

06-06-2018 23:59:24 door Kuperus, Klaas

Medewerkers Waterbedrijf Groningen gaan 7 juni op pad met bewoners woonzorgcentrum Vrijwilligers van Waterbedrijf Groningen steken donderdag 7 juni de handen uit de mouwen voor woonzorgcentrum De Nieuwe Wierde in Grijpskerk.

Onder het motto van niet alleen met woorden maar ook met daden, verzorgen zij dit jaar een leuk dagje uit voor de bewoners van het woonzorgcentrum. Het waterbedrijf organiseert elk jaar de actie van Handen uit de Mouwen om kwetsbare mensen in de regio te helpen. Dit jaar gaan zo´n 15 medewerkers van het waterbedrijf met bewoners op pad richting de theetuin de Woldhoeve in Gaarkeuken. Daar drinken ze op het terras met uitzicht over de landerijen een kopje koffie of thee met elkaar en wandelen ze gezamenlijk door de natuur weer terug.

Maatschappelijk betrokken Waterbedrijf Groningen hecht veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en zet zich op verschillende manieren voortdurend in voor een duurzame samenleving. Vanuit de Handen uit de Mouwen wordt elk voorjaar een vrijwilligers project gezocht waar medewerkers van Waterbedrijf Groningen zich dat jaar een dag mee bezig gaan houden. De ene keer een doe klus, de andere keer een verzorgende klus. Zo hebben vrijwilligers de afgelopen jaren geholpen bij het Leger des Heils, Humanitas, De Belevenis, De Zonnebloem, NOVO, ´s Heeren Loo en de Mikkelhorst.

Recente nieuwsberichten

25 juni 2018