Jeugdopleiding VV Grijpskerk twee gediplomeerde trainers rijker

13-06-2018 18:07:18 door Kuperus, Klaas

De jeugd heeft de toekomst. Daarom investeert VV Grijpskerk in haar jeugdopleiding en haar trainers. VV Grijpskerk is maar wat blij met Raymond Pietens en Jorn van der Wildt. Deze jonge mannen, beide spelend in het eerste elftal van VV Grijpskerk, slaagden afgelopen vrijdag voor hun examen TC3. Deze pittige trainerscursus startte in september. VV Grijpskerk was een heel seizoen lang op een reeks vrijdagavonden gastheer voor een groep van trainers uit heel Noord-Nederland. Ook Grijpskerker Erik Brouwers, actief bij promovendus VV De Lauwers, deed mee aan de cursus en legde vrijdagavond met goed gevolg zijn examen af. Raymond en Jorn werden begeleid door hoofdtrainer van VV Grijpskerk Jan Faber. Erik werd begeleid door aan andere Grijpskerker, Nico Roorda. Op de foto de trotse cursisten en KNVB-coach. Jeugdvoorzitter Tjeerd Hazenberg is even trots: ’Met Raymond en Jorn hebben we twee jonge, gedreven trainers in onze gelederen. We zijn blij dat deze eerste elftal spelers zich verbinden aan onze jeugd’.

Recente nieuwsberichten

11 december 2018