Zevende Jan Meijer Toernooi

17-06-2018 20:20:33 door Kuperus, Klaas

Zaterdag 23 juni organiseert voetbalvereniging Grijpskerk alweer voor de zevende maal het

Jan Meijer Toernooi.

Dit toernooi wordt georganiseerd voor (oud) 1e elftal spelers en begeleiders van de VV Grijpskerk.

De ochtend wordt gevuld met activiteiten voor de jeugd (zie schema www.vvgrijpskerk.nl) waarna omstreeks 12.00 uur

oud-trainer Henk Polman uit Roden het openingswoordje van het toernooi op zich neemt.

Na de lunch start het toernooi welke op zgn. E-veldjes wordt gespeeld. Daarnaast is er voldoende vertier,

zowel voor de gasten als de meegereisde familieleden en andere belangstellenden, voor jong en oud.

Zo is er bijvoorbeeld voetvolley en in de pauze kan iedereen meedoen aan ‘Ren je Rot’ wat in een “Grijpskerker” jasje is gegoten.

Na het toernooi is er livemuziek van zanger Andre de Klein. Gezelligheid staat deze dag voorop dus (bijna) alles mag, niets moet!

Iedereen is welkom!

Op de foto in de bijlage het eerste elftal seizoen 1978-1979 V.l.n.r.

Achter; trainer Henk Polman, Kees Jorritsma, Bert Posthumus, Reinder Hamstra, Arie Meijer, Bert Klunder, Rommert Jorritsma, Harry Boonstra, grensrechter Jan Meijer, leider Daan Kalk, sponsor Simon Scheepsma.

Voor; Harry Meijer, Joop Santema, Yp van Olst, Hein Boersema, Jan Bosman, Siert Evers.

Recente nieuwsberichten

21 juli 2018