Harrie Boonstra ontvangt eerste Bert Klunder Trofee

24-06-2018 18:34:43 door Kuperus, Klaas

Harrie Boonstra, succesvol trainer/coach van Grijpskerk 2, heeft zaterdag de eerste Bert Klunder Trofee in ontvangst mogen nemen. Deze trofee is op privé-initiatief ingesteld ter eervolle nagedachtenis van de dit jaar overleden Bert Klunder, oud-keeper van Grijpskerk 1 en bij leven in vele rollen en functies aan de vereniging verbonden.

De trofee, bestaande uit een kunstwerk, een slagroomtaart in de vorm van een plus (positiviteit, meerwaarde) en een worstenpakker dat de 5 olympische ringen (sportiviteit) symboliseert, is bedoeld voor personen die zich uitzonderlijk hebben ingezet of buitengewone prestaties hebben geleverd voor de Grijpskerk. De prijsuitreiking vond plaats op het traditionele Jan Meijertoernooi.

Boonstra, die geheel verrast werd door zijn uitverkiezing, ontving de Bert Klunder Trofee voor zijn decennialange, belangeloze inzet als speler, jeugdleider, trainer/coach en motivator bij en voor de vereniging. Bijzonder toeval was dat het gekozen kunstwerk, vervaardigd door de Spijkerboorse Simone Prins, werd verkregen in Alkmaar, op nog geen 100 meter afstand van het grand-café (Bert) Klunder. Het is de bedoeling dat de Bert Klunder Trofee voortaan maximaal eens per jaar wordt uitgereikt.

Recente nieuwsberichten

20 september 2018