ANWB nomineert CBS De Borgstee

05-07-2018 18:46:05 door Kuperus, Klaas

ANWB actie verkeersplein Grijpskerk

CBS de Borgstee Grijpskerk is bezig haar schoolplein volledig nieuw in te richten en vraagt daarbij hulp aan ouders, betrokkenen, buurt- en dorpsbewoners. We zijn genomineerd om een bijdrage te ontvangen uit het ANWB Fonds voor de aanleg van een verkeersplein bij de school. Hiervoor heeft de Borgstee stemmen nodig via http://ANWB.nl/stem. Het aantal stemmen bepaalt de hoogte van de bijdrage uit het ANWB Fonds.

Helaas moet je lid zijn van de ANWB om te kunnen stemmen, desalniettemin denken wij dat er vele Grijpskerkers en bewoners uit de omliggende dorpen lid zijn van de ANWB. We roepen dan ook iedereen op de moeite te nemen om te stemmen! Je doet er de school-, maar ook zeker de buurtkinderen er een enorm plezier mee!

Recente nieuwsberichten

20 september 2018