European Sports for All Games in Grijpskerk

22-07-2018 23:37:26 door Kuperus, Klaas

BeActivepleín 4 augustus met Roemenië en DuÍtsland


Van 3 t/m 7 augustus geven tientallen organisaties, honderden vrijwilligers en deelnemers en duizenden bezoekers (de traditionele) sport een podiurn tijdens de European Sports for All Games" Noord-Friesland verwelkomt tenminste 2OO deelnemers van 2O internationale teams met 50 traditionele sporten. Op 4 augustus is het BeActiveplein te gast bij het fierljeppen in Grijpskerk.


Deze dag vindt een fierljepwedstrijd plaats om de Ello Sterenborg Bokaal. Alle fierljep toppers doen mee. Naast het fierljeppen zijn er die middag vanuit de European Sports for All Cames ook demonstraties te zien van het Roemeense Calusarii (traditionele dans) en het Coaslschnalzen (traditioneel zweepslaan) uit Duitsland. Het wordt indrukwekkend om drie verschillende cultuursporten op één locatie van dichtbij mee te maken.

ledereen is welkom!


Partners De European Sports for All Games wordt georganiseerd door Sport Fryslàn en NOC"NSF en wordt mogelijk gemaakt door de provincie Fryslàn, Europese Unie (Erasmus+) en Stichting De Friesland en De Friesland Zorgverzekeraar. Wij sluiten met ons project aan op het programma van Leeuwarden-Fryslàn 2018.
 

Delen

Volg ons

Recente nieuwsberichten

Vandaag in Grijpskerk
11 december 2018
Dinsdag
Minima
°
Maxima
°
Huidige temperatuur
°
Agenda van vandaag
Morgen in Grijpskerk
12 december 2018
Woensdag
Minima
°
Maxima
°
Agenda van morgen
Registreren Inloggen