Zomerknipkaart bij zwembad De Griffioen

04-08-2018 12:34:03 door Kuperus, Klaas

Komende week start de bouwvak. Niet iedereen gaat op vakantie en dat hoeft ook niet, want er is genoeg te doen in ons zwembad!

Komende week organiseren wij op woensdag 8 augustus een waterparcours. Een week later op woensdag 15 augustus organiseren wij zeemeerminzwemmen. Op vrijdag 24 augustus is er een wandel/trim BINGO. Je hoeft je voor deze activiteiten niet op te geven, we starten met alle activiteiten om 13.30 uur.

Voordelig zwemmen kon altijd al met onze knipkaart (6 keer zwemmen voor €20,00), maar komende drie week kan je een knipkaart kopen voor maar €17,50. Hiermee kan je zelf 6 keer komen zwemmen of met het hele gezin komen zwemmen. De knipkaart blijft de rest van het seizoen geldig.

Voor de actuele openingstijden kijk op http://www.zwembadgrijpskerk.nl of op onze Facebookpagina.

Recente nieuwsberichten

23 oktober 2018