Gratis poëzie met kans op goodie bag!

05-08-2018 15:34:33 door Kuperus, Klaas

Muziek en poëzie, deels in de streektaal van het Westerkwartier en zelfs deels in het Fries. Dat staat bezoekers te wachten op het Penrose Poëziefestival, dat op zaterdag 18 augustus plaatsvindt in het Bakkerscafé.

Op de deelnemerslijst staan veelbekroonde dichters als Willem Tjebbe Oostenbrink en Anneke Wasscher, de voormalig huisdichter van de RU Groningen Rachel Raetzer, de Marumer performancekunstenaar Melle Hijlkema en de Burumse dichteres Ruurdtsje de Haan. Muziek (en meer) is er van verhalenverteller Geert Zijlstra uit Pieterzijl. Uit Amsterdam komt de van oorsprong Groningse Aafke Steenhuis, zij is dichteres, schrijfster en beeldend kunstenaar. Uit De Wilp verwelkomen we dichter, schilder en beeldhouwer Klaas Duursma.

Penrose is een festival dat altijd plaatsvindt op bijzondere locaties en laagdrempeligheid hoog in het vaandel heeft. Uitgangspunt is afwisselende, toegankelijke, maar kwalitatief goede poëzie, zodat iedereen hier plezier aan kan beleven.

En bovendien is de entree geheel gratis!

Recente nieuwsberichten

11 december 2018