Start zondagmiddag inloop in Grijpskerk

10-08-2018 15:08:23 door Kuperus, Klaas

Je hebt wel eens van die zondagen dat je graag iemand wilt spreken, even een kopje koffie of thee drinken met iemand, of zomaar er even uit. Diverse inwoners van Grijpskerk en omstreken hebben bij de Dorpscoöperatie aangegeven dat zij behoefte hebben aan een activiteit op de zondagmiddag. Om die reden start de Dorpscoöperatie Grijpskerk Verbonden in samenwerking met de NNCZ in de Nieuwe Wierde een zondagmiddaginloop.

De dorpsbewoners kunnen vanaf 12 augustus elke zondagmiddag binnenlopen voor een kopje koffie of thee. De “binnenlopers” kunnen het laten bij een praatje, maar meedoen met een spelletje behoort ook tot de mogelijkheden. Dit alles onder het motto: “Alles mag, maar niets moet”.

Op 12 augustus is het de eerste keer dat de zondagmiddaginloop plaats gaat vinden. Uiteraard wordt deze eerste keer feestelijk aangekleed. Op 12 augustus zijn ook alle vrijwilligers aanwezig die bij toerbeurt bij de zondagmiddaginloop de mensen ontvangen. Dus bent u nieuwsgierig naar deze nieuwe activiteit in Grijpskerk, dan bent u op 12 augustus van 15.00 tot 17.00 uur harte welkom in ontmoetingsruimet van De Nieuwe Wierde.

Recente nieuwsberichten

23 oktober 2018