Bijzondere diensten PKN

10-08-2018 15:39:40 door Kuperus, Klaas

Vanaf september start de PKN Grijpskerk met maandelijkse ontmoetingsdiensten voor iedereen!

De diensten draaien om een ontmoeting met elkaar, nadenken over inspirerende zaken, het zingen van eigentijdse liederen en een lekkere kop koffie erna. Er is oppas voor de kleintjes, kinderkerk voor de kinderen en jeugdkerk voor de tieners.

Elke eerste zondag van de maand wordt er een ‘GrijpsKERKT’- dienst georganiseerd en iedere GrijpsKERKT- dienst heeft een unieke invalshoek. Er zijn namelijk vijf teams die dit organiseren: zoom- in, zang, thema, familie en special. Elke GrijpsKERKT- dienst krijgt daardoor een geheel eigen nadruk, maar de ingrediënten blijven altijd; een relaxte sfeer, voor het hele gezin, ontmoeting met elkaar en een relevante boodschap vanuit de Bijbel om mee de week in te nemen.

De kick-off is op 2 september om 10.00 aan de Nicolaas Grijpstraat. Voor meer informatie, de data en invulling van de GrijpsKERKT diensten- bezoek de website http://www.pkngrijpskerk.nl

Recente nieuwsberichten

20 augustus 2018