Start zondagmiddag inloop

13-08-2018 10:48:54 door Kuperus, Klaas

Je hebt wel eens van die zondagen dat je graag iemand wilt spreken, even een kopje koffie of thee drinken met iemand, of zomaar er even uit. Diverse inwoners van Grijpskerk en omstreken hebben bij de Dorpscoöperatie aangegeven dat zij behoefte hebben aan een activiteit op de zondagmiddag. Om die reden is de Dorpscoöperatie Grijpskerk Verbonden in samenwerking met de NNCZ in de Nieuwe Wierde een zondagmiddaginloop gestart. De dorpsbewoners kunnen vanaf 12 augustus elke zondagmiddag binnenlopen voor een kopje koffie of thee of een ander drankje. “Alles mag - maar niets moet”.

De zondagmiddaginloop is open van 15.00 tot 17.00 uur. De “binnenlopers” bepalen zelf hoe de inloop er uit gaat zien. Alleen even binnenlopen en een praatje maken is prima, een potje kaarten, een spelletje rummikub, etc. behoort ook tot de mogelijkheden.
Afgelopen zondag werd de eerste inloop gehouden. Het werd meteen een gezellige bijeenkomst, mede door de muzikale omlijsting die werd verzorgd door Bert Lesman. De aanwezigen gaven aan dat zij het initiatief zeer waardeerden. De NNCZ en de Dorpscoöperatie zorgen dat er elke zondag vrijwilligers aanwezig zijn om de inloop te draaien.

Iedereen die meer wil weten over de inloop of gewoon nieuwsgierig is naar wat er op zondagmiddag te doen is in De Nieuwe Wierde is van harte uitgenodigd om op de zondagmiddagen binnen te lopen een kijkje te nemen.

Recente nieuwsberichten

21 november 2018