Einde van het zwemseizoen

30-08-2018 10:34:42 door Kuperus, Klaas

Het belooft een mooie afsluiting te worden. Als we de weerberichten mogen geloven, mogen we de laatste twee weken van het zwemseizoen nog genieten van mooi weer. Vanwege de warme zomer hebben wij inmiddels als meer dan 30.000 bezoekers!

De laatste dagen bestaan uit traditionele activiteiten. Naast het diplomazwemmen op zaterdagmiddag 9 september, hebben wij verkleedzwemmen met alle zwemlessers.

Op vrijdag 14 september genieten we ’s ochtends na het banenzwemmen van een lekker ontbijtje. Opgeven kan bij de kassa. ’s Avonds is iedereen welkom om te dansen, zwemmen, zingen en lol maken tijdens de zwemdisco. Entree is gratis. Ook ouders en andere belangstellenden zijn welkom!

Zaterdag 15 september is de laatste officiële zwemdag, dit wordt dan ook een feestelijke middag.

Zondag 16 september zijn alle trouwe viervoeters welkom! Met rond de 80 honden is dit een groot kwispelend feest! Ook hier is de entree gratis.

Meer informatie kan je vinden op http://www.zwembadgrijpskerk.nl

Recente nieuwsberichten

19 november 2018